Het Veldschuur Overasselt Collectief

De Veldschuur Overasselt is gevestigd in een voormalige landbouwschuur die omgetoverd is tot een prachtige expositieruimte en die een fantastisch uitzicht heeft over het Maaslandschap.

Een plek om te dromen
waar je je snel thuisvoelt
met oneindige mogelijkheden.

Een geweldige locatie aan de Maasdijk, dicht tegen het dorp Overasselt, makkelijk bereikbaar vanuit Grave, Wijchen en Malden en onder de rook van Nijmegen.
Zo´n plek wil je delen met anderen. Hier wil je aanschuiven, mensen ontmoeten, genieten van de natuur en gezellig wat drinken. Mensen uit de buurt, inwoners van Overasselt en toevallige passanten, wandelaars en fietsers die altijd weer aangenaam verrast worden als ze onderweg deze gelegenheid ontdekken.

Om zoiets mogelijk te maken gaat een groep van ruim 35 personen dit seizoen samen het beheer van de Veldschuur voor haar rekening nemen. Elk weekend op zaterdag en zondag andere gastvrouwen en -heren, die drankjes en lekkernijen serveren. Iedereen levert deze bijdrage zonder vergoeding. Alles gebeurt op vrijwillige basis.

Onze grote wens is dat op deze manier een “community” ontstaat rondom de Veldschuur. Een groep mensen die elkaar vinden in genieten, ontmoeten, muziek maken en zorgen dat het onmogelijke mogelijk wordt.